Qui som

Mallorca a Barcelona


A Na Mindona us oferim un espai dins Barcelona allunyat del guirigall del turisme, una cuina casolana que us sorprendrà i un servei atent que us farà sentir com a casa. 

Hi trobareu una selecció dels plats que a parer nostre són els més representatius de la cuina mallorquina que fins ara s'han preparat a les nostres cases. Plats de cada dia i d'altres lligats a festes tradicionals, que a Mallorca ens parlen encara d'una cultura ancestral lligada a la gastronomia dels diferents pobles de l'illa. 

Quatre amics vam decidir la primavera del 2012, engrescar-nos en aquesta aventura, tot pensant que la nostra cuina era poc present fora de l'illa i que valia la pena donar-la a conèixer i mostrar una de les coses que més ens defineix els illencs, que és sens dubte, estar asseguts a una taula i menjar. 

Els nostres plats a damunt taula us parlaran d'un entorn privilegiat com és la mediterrània, que ha sabut elaborar i preservar a la seva cuina amb ingredients molt humils i la màgia de les herbes aromàtiques i les espècies, receptes que us sorprendran.