Ses receptes tradicionals

Coca de trempó

Abans de tot engegarem el forn a uns 180º-200º

Per a la massa:

  1. Un tassó d'aigua.
  2. Un tassó d'oli.
  3. Un tassó de cervesa, sifó o saïm (si es posa saïm afegir-hi un bocí de llevadura de pa natural)

Ingredients:

  1. Tomàtiga
  2. Ceba blanca
  3. Pebre verd
  4. Julivert i all
  5. Sal
  6. Pebre bord dolç
  7. Pebre bo
  8. Oli

Elaboració:

Començarem amb la massa;

Dins d'un bol hi abocarem l'oli, l'aigua i la cervesa. Anirem afegint-hi la farina a poc a poc fins a aconseguir una massa lleugera, que la massa no s'aferri a les mans, no és necessari un gran amassat, que després sigui fàcil d'estirar a sobre de la llauna a ma o amb rodó. Una massa lleugera i a la vegada ferme.

Tallarem els ingredients en trossos petits, una vegada estiguin tallats els tremparem amb pebre bo, sal, pebre bord i oli. Ho remenarem tot per que quedi ben mesclat.

Estirarem la massa sobre una llauna prèviament untada d'oli, millor si queda primeta, la punxarem amb una forquilla per que l'aire surti, colocarem els ingredients a sobre que cobreixin tota la massa. I ho ficarem al forn a 180º-200º, que haurem engegat abans de començar.

Uns 30-40 minuts, i quan la massa tengui color per les vores, serà l'hora de treure-la.

Bon profit!